L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 2 de juliol del 2017

Veterans valencians del Sahara es reuneixen avui Tavernes


Un centenar de veterans valencians del Sàhara s'han reunit avui a Tavernes dins de la XI Trobada de Veterans del Sàhara de la Comunitat Valenciana celebrada enguanya la nostra ciutat.
 
La reunió d’antics soldats que feren el servei militar en el Sàhara ha començat amb una recepció en l’Ajuntament de Tavernes. El primer tinent d’alcalde, Perfecto Benavent, i regidors del govern municipal de Compromís els han donat la benvinguda en el saló de plens.

“És un orgull per a nosaltres que hàgeu escollit Tavernes i és una alegria vore com, després de tants anys, continueu retrobant-vos i mantenint l’amistat que un dia començàreu amb el servei militar”, ha assenyalat Perfecto Benavent.

Antonio Chaveli Barber, un veí de Tavernes i veterà del Sàhara durant el 1960, també ha volgut agrair a tots els assistents la seua presència. “Era la meua il·lusió, poder reunir els veterans de tota la Comunitat al meu poble”, ha comentat Chaveli.

Després de l’acte institucional, han assistit a un taller didàctic sobre la cova del Bolomor en la Casa de la Cultura i, finalment, acabaran la celebració en un dinar de germanor.