L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 17 de juliol del 2017

Uns vàndals destrossen el Parc del Cantalot




El Parc del Cantalot ha aparegut avui destrossat després d’un cap de setmana on alguns vàndals han fet de les seues amb un total menyspreu del mobiliari urbà i sense cap respecte a una zona que ha de ser per al gaudi i zona de joc dels xiquets de la barriada. És un bé comú, per a tots, però ells només veuen uns objectes més dels quals poden fer diversió trencant-los.

Fa només quinze dies que la zona de jocs infantils havia estat reparada, i no era la primera ni la segona, ni la tercera vegada que s’havia procedit a la seua reparació. Des què el govern de Compromís va dur a cap la reforma del parc i va habilitar la zona de jocs, els esforços de la regidora Llum Sansaloni en mantindré en bon estat el parc, que siga una zona estimada per la barriada, xoquen amb les actuacions d’un grup que només veu el parc com a motiu de les seues malifetes.


El suro que entapissa els jocs, com es pot vore a les imatges, ha estat arrancat i fet a bocins, s’ha escampat pels carrers del voltant. Mig matí de faena dels empleats de FCC que pagarem entre tots els veïns de Tavernes.
 

Com pagarem la reparació o substitució de les papereres destrossades a potades com es pot vore. No tenen prou en menjar, i deixar per terra les bosses o els envasos del menjar: l’han de mamprendre també amb les papereres  i si les poden deixar inservible millor que millor.


Aquest matí, el sentiment d’indignació, de ràbia continguda en molts dels veïns que hi passaven i ho veien era patent: “Que l’Ajuntament retire els jocs i que formigone tot el terra. I s’ha acabat de gastar-se diners per què uns gamberros ho gasten per a jocs i malifetes sense trellat” era el que afirmava una veïna.

Un veí igualment deia que els diners que ha dedicat l’Ajuntament a enjardinar la zona on va eliminar la roca en perill de caure seran diners tirats al fem: “En quatre dies ho van a destrossar tot. No van a deixar res del sistema de degoteig. En este barri no es pot tindre res en condicions. Un policia tots els dies ací és el que han de posar i més mà dura”.


Un altre veí és queixava de la quantitat de gossos solts que deixen anar dins del parc, sobre tot de bon matí i demanava més presència d’agents a eixes hores.

Són fets dels dia d’avui. Situacions que hem vist. Siga com siga, és lamentable que per quatre o cinc cerrills, tota la tasca de l’Ajuntament per fer del Cantalot un barri que tinga serveis, jocs i atencions com la resta del poble, siga missió impossible. Ah, i no cal que preguntes. Ningú sap res, ningú ha vist res.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha gent cerril i que també li agrada "desgastar" el govern local. Poca vergonya!!!!

Anònim ha dit...

No podien instalarse camares durant un temps, ó la ley no eu permet.