L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 13 de juliol del 2017

Un xiquet es rescatat per la Policia Local després de caure des del sostre d'una casa


La Policia Local de Tavernes va haver d'intervindre ahir per la vesprada per rescatar un xiquet de 9 anys d'un habitatge del carrer Sant Joan Baptista al qual havia caigut en cedir el sostre (vore fotografia de dalt).

El xiquet, segons tots els indicis, va accedir en els jocs al sostre de la casa contigua que va cedir i va fer que el menut es precipitara dins de la casa. La familia en notar l'absencia va començar a buscar-los i, al cap d'unes hores en veure que no apareixia, va avisar a la Policia Local que arribats a la casa del menut, i dins de les tasques d'inspecció, varen observar des del terrat que el sostre de la casa del costat estava trencat.

Després de comprovar que el xiquet es trobava dins de la casa i la propietària no hi era, perquè viu a l’estranger, van forçar la porta per atendre el menut i en observar que estava ferit però conscient, van avisar al SAMU que el va traslladar a l’hospital on continua ingressat.