L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 11 de juliol de 2017

Tavernes es concentrarà en record de Miguel Ángel Blanco i a les víctimes del terrorisme

 
L’Ajuntament de Tavernes s’afegirà demà a la convocatòria de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i farà una concentració en memòria de Miguel Ángel Blanco, regidor de l’Ajuntament d’Érmua assassinat fa ara 20 anys per la banda terrorista ETA, i en record de totes les víctimes i les seues famílies. La concentració es farà demà dia 12 de juliol, a les 12 hores, a la porta de l’Ajuntament.

Alhora, serà un reconeixement i un homenatge a la societat espanyola, que el 12 de juliol de 1997 es va alçar en defensa de la llibertat, la pau i la convivència.