L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimecres, 12 de juliol de 2017

Tavernes en la campanya "Llegir en valencià"
L’editorial Bromera ha presentat la campanya “Llegir en valencià” que serà distribuïda pel diari Levante-EMV i on Tavernes estarà present en la història del llibre "Una ombra estranya. La Quarantamaula" escrit per Isabel Canet Ferrer amb il·lustracions de Lidia Boix. El llibre eixirà publicat, segons es va anunciar, el dissabte dia 15 de juliol amb el diari.

La Quarantamaula és una figura femenina, fosca, a qui ningú no ha vist el rostre, que té atemorits tots els habitants i les autoritats de la comarca de Gandia. Allà per on passa, la mort i les desgràcies es converteixen en protagonistes i ningú no pot fer-hi res. Amb l’arribada de Martí de Miravall tots pensen que la fi de la Quarantamaula ha arribat, però, potser la fi de la figura només arribarà quan la gent afronte les pors que té, fins i tot, la por d’enamorar-se.