L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 21 de juliol del 2017

Tavernes disposarà de 228.000 euros per al nou pla de Serveis Socials impulsats des de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives




Tavernes disposarà de 228.027 euros, més del 200% sobre anys anteriors, per aplicar el nou pla de serveis socials impulsat per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives que dirigeix Mónica Oltra, vicepresidenta de Compromís de la Generalitat.

Aquest nou pla de serveis socials naix amb l'objectiu de millorar i donar finançament a tots els municipis de la Safor per a contractar a nou personal, en allò que seria la «remunicipalització» dels serveis socials.

En el cas de Tavernes, la conselleria dóna un increment substancial a la nostra ciutat, que rebrà 228.027 euros,  més del 200% respecte l'any passat. Com recordava fa uns dies "Las Provincias" ni mentre amb els anteriors governs del PP “no se contrataba nuevo personal para el departamento de servicios sociales” ara s'obri les portes a noves contractacions, en una etapa més responsable i solidària que respon a les necessitats dels veïns.

El govern municipal de Compromís de Tavernes contempla la pròxima incorporació a la regidoria de Serveis Socials, dirigida per Noe Alberola, d’una persona d’assessorament jurídic als departaments de serveis socials, gràcies a l’ampliació de personal de la subvenció de la Conselleria. Aquesta nova figura jurídica recolzarà l'atenció i l'orientació per al departament i els usuaris.

L’objectiu de l’increment pressupostari és aconseguir que, fins al 2019,  tots els municipis i mancomunitats disposen d'un treballador social, un educador social, un psicòleg, un assessor jurídic i un administratiu.

Seria per tant un pla de caràcter transversal  que cerca com a objectiu que totes les localitats disposen d’un equip de professional. Els ràtios professionals per habitant de la comarca passaran d'un professional per cada 6.756. a un professional per cada 3.291 habitants, i això repercutirà en la millor atenció  als veïns i veïnes.

Noticia de redacció pròpia basada en les dades publicades en la premsa