L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dijous, 20 de juliol del 2017

Pensàvem que després de les crítiques obririen un aparcament públic i és privat.




Havíem llegit al blog oficial d'un popular partit de l'oposició que: “Aceplat s'ha fet càrrec de reobrir un parking necessari a la platja com és el de la Barraca Paellera”

També a les xarxes que Aceplat agraïa als propietaris “la voluntad de colaboración y solución que ha permitido desde este viernes volver a abrir  el acceso al Parking”. Llegíem que establiments de la zona agraïen a Aceplat les gestiones per obrir i criticaven que l’Ajuntament no havia aconseguit espais per a residents, turistes i comerços. 

Després de tantes flors a Aceplat  i de tanta crítica a l'Ajuntament, pensàvem que ells havien obert un aparcament que, com els municipals, seria usat lliurement pels residents, els turistes i els comerços, com havien demanat. ¡Mira que som crèduls!,

Sorpresa: el cartell  avisa que és aparcament “Privado. Exclusivo clientes”.  I el diccionari de la RAE diu que “exclusivo” és “ús per a u sol, excloent a qualsevol altre” i també  “privilegi d’una persona o grup per fer, usar alguna cosa que altres no poden”, en aquest cas aparcar.

O siga criticaven a l'Ajuntament perquè afirmaven era necessari un espai per a residents, turistes i comerços i, quant ja poden usar-lo, deixa de ser necessari i passa a ser un aparcament privat reservat a clients. Igual el podrà usar qui no siga client, però cal pensar que serà mentre els establiments no necessiten el lloc.

Estem d'acord: poden destinar a aparcament privat dels clients si l'han llogat el terreny o els l'han cedit .Tenen un negoci, fan una inversió i l’han de defensar i traure-li rendiment. No estem en contra de cap negoci.

Però això no lleva que, ara i ací, denunciem l’ús polític que alguns han fet de la circumstància de què la propietat no li volguera cedir a l'Ajuntament l'aparcament conegut com a de la Barraca Paellera. Lamentable la crítica per la crítica, sense motiu, i més ara quan es comprova que realment no els interessava un espai públic per a turistes, residents i comerços, com havien dit. El cartell és ben expressiu i, per si hi ha dubtes, en castellà: Parking privado exclusivo clientes.  

Esperem ara l'opinió del blog d'un popular partit  sobre això que van afirmar: "un parking necessari a la platja com és el de la Barraca Paellera” o també de que Aceplat s'havia fet càrrec de reobrir-lo, però no van dir mai que era per convertir-lo en aparcament privat. Al final cal preguntar-s'hi: Si era necessari, per a qui ho era?

Hi ha partits i associacions comercials que diuen defensar la platja: ho demostren obrint aparcaments privats. Mentre, el govern de Compromís ha obert enguany 5.700 metres nous d'aparcament municipal lliure i condicionat, d'accés a qualsevol turista, resident o comerciant.

Més informació en l'enllaç



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja argument més buit de contingut... Evidentment,si el pàrking l'obri l'Ajuntament normal que l'ús siga públic i els comerços s'en beneficien perque dins de tots els usuaris estarien també els seus clients. Per altra banda,si la despesa és privada,normal que l'ús siga privat. El que no pot fer ara el govern ni la Cotorra és criticar algo que sí defens quan els privats (Festivern,Iboga...) són altres que no Aceplat. Fins que a este poble no deslliguen uns i altres interesos empresarials (del tot lícits) amb altres polítics o personals no avançarem el que pertocaria. Si un vol,dos no es barallen,però quan volen els dos...mala solució hi ha.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Buit de contingut? Vosté no ha llegit l'article o no ha sabut entendre.

Nosaltres no hem criticat que una persona o uns establiments lloguen o aconsegueixen la cessió d'un terreny, i el destinen a parking privat. Faltaria més! Que facen el que consideren si tenen la cessió d'us.

I vosté ho reconeix: mentre l'aparcament el tenia, el netejava, etc. l'Ajuntament, tot bé, perquè els clients també l'usaven, tenien els seus interessos coberts i debades: pagava l'Ajuntament. Quan s'ha canviat la situació, ja no interessa eixe parking per a turistes, residents i comerços: aparcament privat i només valen els nostres interessos. Això és el que critiquem: que demanaven i s'erigien en defensors d'un suposat interes públic, quan després la demostració ja hem vist quina era.

Anònim ha dit...

Lo que no es correcte es si el ayuntament ha intentar possar en marcha el parking i els amos de la terra no han volgut alguns critiquen al consitori, cuan anian mes parking que mai. Lo lamentable i ruin es que el partit que volia privatizaro tot parle com sempre para fer mal no per ayudar a donar solucions i que alguns de Aceplat entren en el seu joc. Per lo demés son lliures de fer lo que creguen convenient pero sense donar la culpa als demes en este cas al consistori.

Anònim ha dit...

Si jo no he llegit l'article,altres tampoc em lligen a mí,doncs ningú contesta al cas que si preocupa el govern local en quant Ibogues i Festiverns. Perque tampoc entendría ningú que no hi hagués accés públic lliure i debades a les instalacions per a ús privat d'una empresa com els organitzadors d'eixos events musicals. Privats com Aceplat. I amb més delicte,perque Aceplat,a més a més d'iniciativa privada són ciutadans vallers i amb treballadors vallers,i amb beneficis que es queden a la Vall,no com les altres empreses que tant preocupen i mimen des de l'Ajuntament. No,no hi ha el mateix tracte,i l'argument se te desmunta,Cotorra.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ciutadans vallers que treballen en quines condicions? Ja ens les explicares perquè si hem de fer cas al que es diu sobre condicions de treball... va deixem-ho. Som del poble i es massa sabut.

Comparar el servei que dona l'ajuntament a Iboga i Festiverns dins de la promoció turística del poble, i el benefici que això representa en propaganda, i en guanys a molts empresaris de la platja i del poble, no a uns interessos personals de la platja d'uns quants d'Aceplat, es com a mínim per a dir-te que no tens ni idea del que parles.

No volen promoció i propaganda de la platja? Quina millor promoció que un festival internacional amb figures internacionals de primera fila com Iboga? No saps de què parles.

I si no pregunta quantes coses promociona i fa Aceplat pel poble des que existeix. Va que tots som del poble i coneixem el percal. No ens contes contes de fades.

El que no podeu pair alguns es que governe Compromís, i que estiga deixant moltes coses d'abans en evidencia, almenys quan a promoció de la platja i resultats: dos banderes blaves, una Q de qualitat turística i un Sender Blau reconegut. Amb això ja no cal parlar mes.