L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de juliol del 2017

No hi ha remei


Dóna igual que ho diguem per activa que per passiva, que informem que hi ha uns dies marcats per l'Ajuntament per a arreplegar trastos vells i demés, que és gratuït, que només cal telefonar a l'Ajuntament per avisar que vols traure trastos i el diuen el dia i hora en que els has de deixar a la porta de casa.... tot això hi ha gent que els té igual, i el resultat el veieu en la fotografia.

I no oblidem que sempre queda la possibilitat d'anar a l'ecoparc i deixar-ho allí, i també és un servei gratuït, si pel motiu que siga no pots esperar a que passe el servei d'arreplegada per davant de ta casa.

La fotografia està presa fa poc de temps, prop de la Casa de la Cultura, en la carretera, potser perquè la gent que hi passe traga com a conclusió que ací a Tavernes la neteja ens té igual. 

Després veiem uns papers o unes bosses en terra, o uns excrementes de gossos pel carrer i diguem que Tavernes està brut i que no hi ha neteja. I hi ha el mateix servei que l'any passat, que fa tres anys, que fa sis anys, que fa deu anys... Tavernes no s'embruta, l'embrutem.