L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 25 de juliol del 2017

L’Iboga Summer Festival amplia els serveis amb millores en les instal·lacions i els serveis



Un dels objectius que s’ha marcat Iboga Summer Festival per aquesta cinquena edició és garantir la qualitat del serveis i ampliar-ne l’oferta, i es preparen nombrosos tallers d'activitats i espais alternatius, amb destacables millores en les instal·lacions.

 A les fotografies que us oferim, s'hi pot observar el gran escenari ja muntat així com tota la gran zona d'acampada, amb l'envelat de defensa del sol.


TALLERS I ACTIVITATS

La Carpa Cultural  acull la zona d'activitats i tallers de l’Iboga, amb una infinitat d'opcions culturals i musicals interactives per als més curiosos. Un espai multiusos que acull múltiples opcions d'entreteniment interactiu para tot aquell que vulga participar. En total seran 20 tallers com a ioga, sexualitat, manufactures, soldadures de metalls i molts més. 

CÀMPING, GLAMPING

El recinte compta amb una àmplia zona d'acampada amb ombra, places per a caravanes i furgonetes camperitzades, aigua potable gratuïta, cafeteria, condícies de luxe i molt més. I també disponible zona glamping. 

 A més s’ha millorat l'atenció a les necessitats i higiene diària, tant a la zona de concerts com en l'acampada, amb la instal·lació de 16 punts d'aigua potable i de noves cabines d’urinaris connectades al clavegueram general i personal de neteja les 24 hores.




 SOSTENIBILITAT, SEGURETAT

Iboga vol ser un Festival Internacional Verd i Conscient. És el primer festival a tenir un subministrament 100% verd d'energies netes provinents d'energies renovables, amb la pretensió de promoure una altra forma de generar i consumir energia, de forma global i cuidant cada aspecte, com la separació de residus o la utilització de gots reutilitzables. Al seu torn, disposa d'un vehicle mogut amb energia 100% elèctrica al costat d'un gran equip que vetla per la seguretat dins del recinte. 

  
BEGUDA I MENJAR

El servei de restauració també canvia respecte a edicions anteriors per tal d’oferir una àmplia selecció de menjars, també per a celíacs.  En totes les àrees del festival es venen begudes alcohòliques, refrescs, aigua i menjar. No està permès l'accés amb menjar i/o líquids de l'exterior al recinte multiusos (exceptuant a persones amb necessitats especials que puguen acreditar-ho). Igual que sempre, segueix oferint aigua potable i ajustant els preus al màxim. 
 
S’ofereix una àmplia selecció de menjars casolans, exòtiques i de la zona, per a vegetarians, celíacos i carnívors. Tot fresc, de qualitat i recentment fet. Hi ha combos i ofertes especials, i per descomptat informació d'al·lergògens.
 
ACCESSOS i ALTRES

S’hi pot accedir a la zona d'acampada amb els següents serveis: ombra, seguretat 24h, bar-cafeteria, taquilles amb i sense endoll, dutxes, aigua potable, infermeria, minimarket i condícies. No es pot accedir a aquesta zona amb objectes perillosos, càmping gas o líquids inflamables ni equips de música autoamplificados per la seguretat i descans dels altres acampadors.


Accés de persones amb mobilitat reduïda: Iboga Summer Festival se celebra en un recinte natural sense barreres arquitectòniques més enllà d'una mica de terra o gespa, per la qual cosa no és un problema per a persones de mobilitat reduïda. Disposa de places de pàrquing reservades i banys adaptats. 

 Accés de persones amb necessitats alimentoses especials: Iboga Summer Festival permet l'accés de menjar en el recinte a persones amb necessitats alimentoses especials (celíacos, intolerants a la lactosa, etc.) que acrediten amb certificat mèdic la seua condició. 

Noticia de redacció pròpia basada en la nota de premsa del festival (traduïda)