L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 8 de juliol del 2017

L'Ajuntament millora el medi ambient repoblant el Cantalot



L'alcalde  Jordi Joan, el regidor de Foment, Josep Llàcer, i l’arquitecte municipal, van comprova fa uns dies els treballs que duen a cap els alumnes del taller d’ocupació "Revalorització dels Recursos Turístics Naturals III" i que milloren les zones de jardineria local.



El govern de Compromís, dins dels treballs, ha decidit efectuar millores en la zona del Parc de Cantalot, i s'ha dut a cap una plantació en zones de la muntanya de  plantes trepadores i arbres, amb espècies com heura, lligabosc, carrasques, pins, arboç, sàlvia i espígol, entre altres. A més, i per tal de mantindre la repoblació s’ha instal·lat el reg per degoteig.



L'objectiu dels treballs ha estat donar-li una estabilitat al talús, després d'haver acabat les obres de demolició de la roca executades per tal de garantir la seguretat i evitar el risc de solsida. Un altre dels objectius que es vol aconseguir es que aquest part de la muntanya quede integrada amb la resta del medi natural.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies! Primer per haver executat la primera fase del parc Cantalot i segona per estar donant-li un manteniment mínim. Espere que en el futur puga vore la resta de les fases del parc. Recorde èpoques on ens instal•laren els bancs del Passeig Colon (de segona mà) perquè érem ciutadans de segona, tot i que pagàvem la nostra contribució religiosament.