L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 9 de juliol del 2017

L'Ajuntament destina 154.000 euros a la contractació de peons agrícoles


Demà dilluns comencen les tasques dels primers 29 peons agrícoles contractats per l'Ajuntament de Tavernes d'un total de 59 dels previstos per a pal·liar la desocupació agrícola estacional. Els altres 30 peons ho faran l’1 d’agost. 

Aquests primers 29 peons varen mantindre fa uns dies una reunió informativa en el saló de plenaris, on els regidors de Foment i de Serveis Municipals, Josep Llácer i Llum Sansaloni, els varen explicar els detalls sobre la seua tasca.  

Els peons agrícoles que contractarà l'Ajuntament al llarg de l'estiu, en col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE)  faran accions de condicionament i millora dels espais naturals i l’entorn de Tavernes.

Les contractacions suposen una inversió de 146.000 euros, a càrrec  d'una subvenció del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal) i altres 8.000 euros que aporta l’Ajuntament en concepte de reconeixement mèdic, quitança i material i equipament.