L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dissabte, 22 de juliol de 2017

La V edició de Iboga Summer Festival presenta els horaris oficials d'actuació per escenaris.

 

Iboga comença el compte arrere per a engegar-se a Tavernes, un enclavament privilegiat al costat de la platja. A tan sol 5 dies perquè sone el tret d'eixida, el festival confirma els horaris oficials de l'Escenari Principal, de la Gran Carpa de Circ i de la Carpa Cultural. Ací ara us oferim els dos darrers i en parlarem de l'escenari principal en una gran crònica general de l'esdeveniment en aquest escenari.

L'edició d'enguany ocuparà 5 dies, des del dimecres 26 fins al diumenge 30,  i per on passaran més de 75 xous entre bandes i dj´s arribats de llocs molt dispars del planeta, dels quals més de la meitat són internacionals, i que faran vibrar a més de 30.000 assistents amb els millors sons Balkan, Gypsy, Swing, Ska, Electro-Swing, Ska–Jazz, Gypsy-Punk, Reggae i les seues fusions. 


 

Encara que la música és el motor del festival, també hi ha un lloc important per a l'art i la cultura, com reflecteix la programació de la Carpa Cultural amb nombrosos tallers d'activitats i xarrades.

Notícia redactada a partir de la traducció de la nota oficial del Festival