L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 26 de juliol del 2017

La Policia Local organitza un operatiu especial per a atendre l’Iboga Summer Festival


La Policia Local de Tavernes iniciarà avui dimecres a les 18 hores un operatiu especial que finalitzarà a la matinada del dilluns 31 per tal de vetlar pel correcte desenvolupament dels actes de l'Iboga Summer Festival i atendre la conciliació del dret a descansar i a gaudir, amb total respecte a les propietats privades, mobiliari urbà i normes de convivència.


Els efectius policials augmentaran en els torns de matí i vesprada per a preveure i atendre les incidències que puguen sorgir. També està previst que unitats especialitzades de la Guàrdia Civil controlen els voltants del festival, especialment en horari nocturn.


La Policia Local recomana atendre a la nova senyalització de la zona per a evitar embussos i actuacions policials innecessàries. Com l’any passat, el tram del camí Marenys des del carrer de Carcaixent i direcció sud estarà prohibit per a la circulació, excepte als veïns que necessiten accedir als seus terrenys i als vehicles d’emergència. 

També s'ha prohibit l’estacionament des del carrer de Carcaixent en direcció nord del camí Marenys, per a evitar embussos, ja que es tracta d’una via d’evacuació prioritària.


El dissabte dia 29 de juliol, de vesprada, a més del festival, hi haurà el mercat en la zona de la Goleta. Es recorda que al Parc del Molló hi ha una àmplia zona habilitada per a aparcar els vehicles de manera gratuïta i evitar, així, problemes d’estacionament.  

Noticia basada en el web municipal. Fotos pròpies