L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 20 de juliol del 2017

La fira de Festes del Poble estarà ubicada enguany en la zona del Vergeret




El govern de Compromís va anunciar en el passat plenari municipal el canvi de lloc d'ubicació de la fira, de Marjaletes a la zona del Vergeret,  i ja afectarà les Festes Majors a celebrar el pròxim setembre. Las Provincias es fa ressò avui de la noticia, i tal com va dir la regidora Encar Mifsud, indica que les atraccions es traslladaran a la zona pròxima al pavelló municipal, molt més pròxima del centre i amb major facilitat d’accés.

La fira durant festes es muntava fa temps en zones més cèntriques com el Passeig del País Valencià, més antigament, després va passar al Carrer Major però per diverses causes, entre les quals estava dificultar el transit de vehicles a tota la zona centre o altres derivades de neteja i molèsties veïnals es va traslladar uns anys a la Plaça d’Espanya, fins acabar muntant-se a la zona de Marjaletes.

El govern de Compromís va fer palés en el plenari passat la quantitat de queixes que rep per problemes derivats de la molta llunyania del centre, el ser un terreny sense asfaltar i de terra, cosa que impedia el pas de cotxes de bebès, o caminar bé, tot unit a molta pols en ser un gran solar de terra.

Tot això havia dut a que cada any anaren minvant el número d’atraccions i fins i tot el d veïns que hi anaven, amb la qual cosa s’ha decidit el canvi per tal de potenciar la fira.