L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 27 de juliol del 2017

La falla la Via celebra la demana de les falleres majors 2018


La falla la Via ha celebrat amb el casal ple de gom a gom de familiars i amics el primer acte oficial de les falles del 2018: la demanada de les falleres majors.

Aitana Tormo Plancha acompanyada del vicepresident Tonet Juan Góméz, juntament amb Margarita Castelló Bononad i el vicepresident Toni Franco Vercher foren els encarregats de rebre les màximes representants de les falles 2017: Maria Doménech Escrihuela i Jessica Talens Magraner, acompanyades dels presidents Vicent Merenciano Peris i Fernando Vila Bataller. 

Els nostres presidents, com a màxims representants de la Comissió Infantil i de la Junta Directiva, foren els encarregats de preguntar a les famílies d'Aitana i Margarita si estaven disposades a complir el somni de representar a la seua comissió. 

Cap de les dues famílies es va poder negar en veure els somriures de felicitat de ambdues falleres; i tant Isaac, Amparo i Jordi (pares i germà d'Aitana) com Margarita i Tomás (pares de Margarita) acceptaren, de bon grat, l'encàrrec de cedir les seues filles enguany, que de segur guardaran per sempre a la seua memòria. 

La comissió ha donat l'enhorabona tant a Aitana, Margarita, com a les famílies i els ha acostat el suport de tots els fallers!!

Notícia segons la nota i fotos enviades per la falla. Gràcies