L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 11 de juliol del 2017

Hi ha de tots els colors i de totes les maneres a l'hora de tirar el fem pel carrer


Ahir ens  van arribar unes fotos de la zona del carrer Buenos Aires. Com veieu dalt, hi havia un lloc que era gastat per, presumptament  alguns veïns de la barriada, per anar tirant escombraries i deixalles. L'aspecte final del lloc era el que veieu en les dos primeres fotos del conjunt de tres de dalt. Després de la neteja realitzada pels xicots de FCC, eixe mateix lloc presentava l'aspecte que es veu en la darrer foto. Quin canvi, no? Vorem el que dura.

I en les fotos que oferim després, podeu comprovar tot el que s'ha arreplegat, ja dalt del camió per anar a deixar-ho a l'abocador. Tornem a la cançó de sempre: Tavernes no s'embruta per ella a soles, som els veïns qui l'embrutem.  Ací en teniu un cas més. 


Després, hi ha blogs i facebook on es veu les coses de diferent manera a com són,  i en lloc de censurar les actuacions d'alguns veïns i de recordar-los que la neteja i la cura de Tavernes és cosa de tots, busca els possibles culpables de que es produesquen aquestes episodis de brutícia pel carrer i, ¡mira per on!  sempre són els empleats de la neteja els que tenen la culpa per no netejar prou i al seu gust. 

Els qui embruten, qui tiren coses fora dels contenidors, qui trauen trastos al carrer quan no toca.... aquests mai no tenen la culpa. Per què serà això?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que els denuncien i ben denunciats als autors.
Això no es posa ni un dia ni en dos.
Quan de temps han estat sense pasar per allí els de la neteja?

Anònim ha dit...

Ja l'han pagat els de la neteja. No tenim remei.