L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dissabte, 22 de juliol de 2017

Fira del Llibre de Càritas Interparroquial


Càritas Interparroquial de Tavernes ha muntat la seua parada solidària, com és costum a totes les fires de Sant Jaume, on es venen llibres de segona mà per tal d'ajudar a l'objectiu de l'entitat.

Càritas desenvolupa aquesta funció d'animació social mitjançant la seu Fira del Libre per impulsar  la solidaritat, la construcció d'un nou ordre social des del qual s'hi puguen afrontar adequadament els reptes actuals que plantegen la pobresa i l'exclusió, així com donar a conéixer les condicions indignes en què viuen molts éssers humans en la nostra societat i en el Món.

Una bona causa solidària a la qual tots podem fer costant comprant algunes dels llibres que s'hi posen a la venda. Hi ha llibres de totes classes, gèneres literaris i condicions a un preu assequible. I què millor que un llibre per llegir en època de vacances? 

Notícia de redacció pròpia