L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 24 de juliol del 2017

"Estudi d'Enginyeria Salvador Palomares" guanya el XVII Seven Rugbi 2017


La platja de Tavernes va acollir el dissabte passat la XVII Seven Rugbi Platja de Tavernes, un torneig organitzat pel Tavernes Alpesa RC amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat i les empreses "kauri", Alpesa" , "Disvall" i "Domojito". Els partits es van jugar al final de la platja, a la zona sud, prop del Padur.


Tavernes Alpesa
Després del tradicional esmorzas de germanor, els disputaren els partits, dels quals oferim algunes imatges. Molt bon ambient, com sempre, i fases entretingudes en el joc on des del primer moment es veia que l'equip que semblava més fort, ho confirmaria, i al final seria l'equip guanyador "Estudi d'Enginyeria Salvador Palomares" (foto de dalt) , sense desmeréixer la resta de conjunts, amb bon joc.


Però més que res cal esmentar la cavallerositat, l'harmonia, la companyonia de tots els jugadors, molts dels qual es coneixen i tenen ferms llaços d'amistat per anteriors Seven Platja.


El resultat final va ser: 

1. Estudi d'Enginyeria Salvador Palomares,
2. Dénia
3. Albacete
4. Tavernes Alpesa RC
5. Palancleta Seven Rugbi 

Noticia de redacció pròpia