L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de juliol del 2017

Es cala foc un hort abandonat a Benifairó


El GMValldigna ens informa que a últimes hores de dijous, ja a boqueta nit, es va calar foc un hort abandonat a la partida del Rajolar a Benifairó. Era el moment de finalitzar el voluntariat però es  va donar l’avís al observatori del Mondúver que ràpidament muntaren el protocol contra-incendis.

La rapida intervenció dels bombers va fer que no s’estenguera per la zona i  a les 00.00 de la nit donaren per acabat i sufocat l’incendi després de refrescar la zona.



Un dels molts horts abandonats prop del mont
Coincidim totalment amb el Voluntariat Ambiental del GMValldigna que hi ha una grandíssima quantitat d'horts abandonats a la Valldigna, un polvorí latent que pot calar foc en qualsevol moment si no extremem tots les precaucions i més encara quan hi ha molts pròxims a zones forestals, i pròxims a les muntanyes.

Des d'ací demanem prudència, precaució, seguir totalment les normes quan a encendre foc, totalment prohibit. 

Notícia redactada en base a la nota de premsa de GMValldigna