L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dilluns, 17 de juliol de 2017

Encalla un veler en la platja de Tavernes


Segons conta la premsa, un veler va quedar encallat a uns quants metres de la voreta a la platja de Tavernes, en la zona propera al quiosquet de l'entrada de Magraner.

Segons sembla el vaixell va tindre una avaria elèctrica, va perdre el control i va anar a parar impulsat pel  corrent de la mar fins prop de la platja, on ha quedat varat a uns quinze metres.

Hem rebut aquest vídeo que compartim, i on es veu un remolcador que intenta traure el vaixell de l'arena. El vídeo no arreplega el final del rescat, que suposem haurà acabat feliçment.