L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 14 de juliol del 2017

El PP vota en contra del projecte del Vaca, de la millora del ferrocarril i la carretera i de les solucions de la Goleta



Llegim en el diari Levante-EMV d’avui que el PP ha rebutjat en el Senat una proposta de Compromís d’executar la laminació del riu Vaca. Tota la Valldigna i Xeraco hi està d’acord amb el diari quan afirma que es “obra de vital importancia para solventar los problemas de inundabilidad y urbanísticos de Tavernes, como ocurre en la urbanización del Vergeret”.

El diari recorda que la proposta rebutjada no era només la del riu Vaca, sinó que com ací en la Cotorra ja vam avançar, hi havia altres propostes per a Tavernes. El diari també es fa ressó d'eixes propostes, entre les quals  hi ha “las mejoras en el ferrocarril Tavernes-Valencia, dentro de la línea de Gandia; la previsión de accesos a la AP-7 en Tavernes o las variantes de la Safor, el desdoblamiento de la carretera nacional en el término de Tavernes hasta Favareta, además de las soluciones a la regresión de la playa de la Goleta”.

Compromís en nota de premsa que recull el diari ha acusat al PP, i sobre tot a la sucursal de Tavernes, de no haver fet cap gestió amb els responsables del seu partit, ni haver mogut un dit per tal que s’aprovaren aquest projectes. 

El govern de Rajoy, i en particular la seua sucursal de Tavernes, ens han tornat a demostrar que els grans problemes de Tavernes ni els coneixen ni els interessen, ni treballen per solucionar-los com és el cas del projecte del Vaca,  del qual depèn legalitzar el Vergeret o construir la circumval·lació i  la solució dels problemes dels camins rurals del Tancat i Séquia la Bova. També la millora de l’estació i el desdoble de línies del tren fins a València o de la carretera fins a Favareta.

Una cosa és ben certa: cap dels projectes no es duran a terme perquè el PP, inclosos els seus diputats i senadors valencians, han votat en contra de les propostes de Compromís, tant en el Congrés com en el Senat. 

En el cas del riu Vaca, del qual depenen com hem dit tantes coses, potser caldrà esperar que es repetesquen uns fets com els del vídeo perquè el PP es moga i finalment aporte  solucions.