L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 3 de juliol del 2017

El PP rebutja l'execució de les obres del riu Vaca presentades per Compromís en el Senat


Compromís de Tavernes ha denunciat en nota de premsa el vot en contra del grup del PP en el Senat de Madrid a un conjunt d'obres que beneficiaven Tavernes i el nostre terme municipal. El vot en contra, al qual es van sumar també els senadors valencians del PP, van impedir la inclusió en el pressupost de l'Estat del 2017.

Segons indica la nota de premsa, els senadors de Compromís van presentar un paquet d´esmenes als pressupostos de l'Estat del 2017, moltes de les quals afecten de manera total o parcial el municipi de Tavernes.

¿Caldrà una nova inundació per què el PP aprove les obres del riu Vaca?

Les propostes presentades per a millorar Tavernes eren, entre altres, l'execució del projecte de laminació del riu Vaca, una obra de vital importància per a solucionar de manera definitiva els problemes d'inundabilitat del casc urbà i el terme, per un costat, i per un altre els problemes urbanístics de Tavernes, cas de la urbanització del Vergeret. 

Aquesta obra té tam bé com a punt important el estar totalment vinculada al projecte de ronda de la CV-50, ja que ha de facilitar els terrenys de la circumval·lació, i també a la solució dels greus problemes dels camins rurals del Tancat i Séquia la Bova.

La nota de premsa remesa per Compromis Tavernes informa d'altres propostes que s'hi incloïen, cas de les millores en el ferrocarril Tavernes-València, un accés directe a l’AP-7 per Tavernes quan s'allibere en el 2019, o l'execució del desdoblament de la nacional en el terme de Tavernes fins a Favareta, a més d'un paquet de mesures que serien la solució a les regressions de la platja de la Goleta.

Representants dels ajuntaments de la Valldigna i Xeraco visitaren el ministeri per reclamar les obres del Vaca. Però les peticions al govern del PP li entra per una orella i li ix per l'altra. 
 
Cap d´aquestos projectes es duran a terme: el PP inclosos els seus senadors valencians va utilizar la seua majoria absoluta per votar en contra de les esmenes presentades per Compromís. El seu vot demostra, una vegada més, que les millores de Tavernes i altres dels pobles valencians no els importen res.

Els senadors de Compromís havien presentat les esmenes com a mitjà per corregir l'infrafinançament que patim els valencians i les valencianes en els pressupostos de l’Estat presentats pel ministre Montoro i el govern del PP.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que poca vergonya tenen els del partit podrit i diuen que son els defensors del valencians,ara que diu el pp del poble, (lo de sempre mentires i manipulant a la gent.)