L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 24 de juliol del 2017

El Grup de Balls Populars ens retroba amb les nostres tradicions




La Fira de Sant Jaume ahir dissabte ens va permetre retrobar-nos amb els costum i tradicions del nostre poble en forma de l’actuació que va oferir el Grup de Balls Populars local. 
 
 
Aquesta notícia, que amplia la ressenya que hem fet en la general d’actes, vole retre un petit homenatge al grup i a tots aquells que al seu costat estimen i lluiten per mantindré, per recuperar les nostres tradicions i veuen en el folklore un dels més ferms signes de identitat del nostre poble, de la nostra cultura.
 
 
Els Balls Populars de Tavernes i ningú ho pot negar, s’ha dedicat durant tots aquests anys, a escenificar les nostres danses tradicionals, a recordar-nos les cançons més nostres, però també han fet una gran tasca en mantindre la flama del folklore a Tavernes.
 
 
 I això, en un temps on els valencians i vallers hem perdut amb el pas del temps tantes coses, és digne d’elogi: el sacrifici, la constància, els assaigs.... i vore com tot eixe treball ahir es plasmava en un espectacle que va ser del grat del públic. 
 
 
El grup de balls ahir va representar Tavernes a la fira. Balladores i balladors, cantants i músics, tots plegats, van escenificar les nostres cançons. I ens van fer sentir-nos de comptar a la nostra ciutat d’una agrupació folklòrica modèlica. Moltes gràcies.
 
Notícia de redacció pròpia