L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimarts, 11 de juliol del 2017

ACTUALITZAT: El foc que s'ha calat en la muntanya al voltant del cementeri està controlat


Última hora:

El Centre de Coordinació d’Emergències ha declarat per controlat l’incendi a la muntanya de Rafael de Tavernes, prop del cementeri municipal, al voltant de les 14:15 hores. A hores d’ara queda alguna zona calenta que està sent controlada pels efectius d’emergències, però ja s’han extingit els focus que hi havia. 

El foc ha obligat a mobilitzar les brigades forestals de la Diputació de València, una dotació de bombers, la Policia Local, la Policia Autonòmica, Protecció Civil i Guàrdia Civil. A més, dos hidroavions s’han enlairat per accelerar l’extinció del foc, ja que es tracta d’una zona pròxima als paratges del Racó de Joana i Sant Llorenç.
 
L’incendi s’ha declarat al voltant de les 13 hores a causa d’una espurna mentre una persona treballava amb una radial en una tanca de publicitat metàl·lica.

Segons una primera estimació, s’ha cremat al voltant d'una hectàrea



NOTICIA ORIGINAL:

Els bombers, mitjans aeris, policia local, protecció civil i guardes rurals han aconseguit  acotar un foc que s'havia produït fa sobre una hora en una zona de muntanya ubicada, per situar-nos,  prop del cementeri i per darrere del magatzem de material que l'empresa Grau Pascual té en  disposa en el lloc, com es veu en les fotos.



La ràpida intervenció de les forces de seguretat amb recolzament de bombers i mitjans aeris han evitat que es propagara per darrere del Racó Joana on semblaven dirigir-se les flames segons alguns testimonis.  En aquests moments  no estaria controlat totalment i continuen treballant dos hidroavions i brigades de Divalterran en l'extinció. 

Segons ens han dit la causa sembla haver estat una espurna en el treballs amb una radial en un  cartell de propaganda. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Només volia agrair a tots els cossos implicats per la rápida intervenció.