L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de juliol del 2017

El director general d’Obres Públiques visita les obres de millora de la CV-50 de Tavernes


El director general d’Obres Públiques, Carlos Domingo, ha visitat les obres executades en la travessera de la CV-50 on s’han fet actuacions de pacificació del trànsit i millora de la seguretat vial, segons hem llegit al web de l'Ajuntament.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i regidors del govern companyaren el director general perquè comprovara in situ el resultat d'aquesta primera fase de les obres dutes a terme per la Generalitat i que han consistit en la construcció d’una rotonda que resol la intersecció amb els carrers Divina Aurora, Farola i Cervantes, i que és la porta d’entrada a la zona residencial. Així es millora la funcionalitat de la travessia, prescindint dels semàfors.


A més, s’han implantat mesures de moderació de la velocitat, amb una mitjana física, s’han eliminat els girs a l’esquerra i s’ha fet un pas de vianants amb un refugi central i una barana per donar major seguretat a l’hora de creuar la travessia.

Noticia del web municipal