L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 16 de juliol del 2017

El dia 20 tindrà lloc la "1ª Trobada solidària a la platja"




La "1ª Trobada solidària a la platja" organitzada per la regidoria de Serveis Socials tindrà lloc a l'escenari de la Plaça de les Palmeretes, al costat del llac de la Goleta, com a un aparador on 16 associacions i entitats locals sense ànim de lucre exposaran la tasca que duen a terme i exposaran i donaran a conèixer la tasca solidària que realitzen, amb l’objectiu de fomentar el voluntariat i l’associacionisme.
Començarà a les 20 hores amb una actuació de la "Ventolins Band" per seguir a partir de les 22 hores amb la representació de l'obra "El Xic de Chaplín", un espectacle que barreja teatre, cinema i música en directe.
L'acte organitzat per l'Ajuntament de Tavernes compta amb la col·laboració de Càritas Interparroquial, Acude, Fundació Integra Valldigna, Associació Animalista de Tavernes, Creu Roja de Tavernes, Patchwork, ACAPS Ajuda al Poble Sahrauí, Associació de Veïns, Solidaritat amb el Tercer Món, Centre Excursionista, Reinicia't i Dorotea.