L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 18 de juliol de 2017

Demà dimecres hi ha cinema a vora mar


L’Ajuntament de Tavernes us convida a gaudir el dimecres, dia 19 de juliol, a la projecció gratuïta en una pantalla inflable de 90 metres de la pel·lícula Angry Birds, pel·lícula de animació basada en la popular saga de videojocs.

El Patronat Provincial de Turisme de València organitza Cinema a les platges,  cinema a l’aire lliure i durant els mesos de juliol i agost es projectaran diverses pel·lícules en les platges de Tavernes, Cullera, Gandia, Oliva i Sueca, entre moltes altres.

La cartellera de Tavernes inclou les pel·lícules Angry Birds. La pel·lícula, per al dia 19 de juliol, i Kung Fu Panda 3, que està prevista per al 23 d’agost.

L’Ajuntament recorda als espectadors que poden portar cadires o  tovalloles per a asseure’s en l’arena i mirar la pel·lícula. La projecció començarà a les 22:00 hores.