L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 19 de juliol del 2017

De nou el Parc del Cantalot: han intentat acabar la faena



No en van tindre prou amb una vegada, i hauran dit: "Ja que estem posats, acabem de fer-ho tot pols!. La bona raó és que, tal com es veu en les fotos que ens han enviat, els vàndals dels Parc del Cantalot han aparegut de nou i han continuat amb la destrossa del entapissat de suro dels jocs.

Qui no es conhorta és perquè no vol, diu el refrany, i igual ens haurem de conhortar pensant que no s'han esperat a que de nou estigués arreglat. ¿Quantes vegades són ja les que l'Ajuntament ha arreglat els jocs i el suro d'ençà que el parc es va posar en funcionament? Cinc, sis, set.. no ho sabem, però igual més vegades.


Sí que sabem que el vandalisme d'alguns la paga tota una barriada que veu com no poden estar en condicions els jocs i gaudir-ne més d'un parell de setmanes dels jocs i del parc.

I no pensem que siguen els xiquets que hi juguen. No ens imaginem a un xiquet menut amb el ganivet amb la mà tallant i trencant trossos de suro perquè sí, escampant-los pel parc i carrer, i les mares o pares sense dir-los res. Aquesta vegada igual van vore que algú s'hi acostava i van córrer deixant abandonat el ganivet amb que tallaven l'entapissat.


Tot l'interés del govern de Compromís per fer del parc una zona atractiva, se'n va en orris amb actuacions com aquestes que, ja no sabem que pensar, si són gamberrades o darrere hi ha altres intencions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Portaven 2 dies sense aparèixer arran de les crítiques pel famós grup de la xarxa social, però anit tornaren a fer-se presents i hui trobem això. Necessitem mesures dissuasòries per part de les autoritats, pot ser buscant per les butxaques...