L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 27 de juliol del 2017

Compromís qualifica d’èxit total la XXIII Fira de sant Jaume. Els comerciants afirmen que unes 30.000 persones han visitat la fira enguany.




 Èxit total de la XXIIIa edició de la Fira de Sant Jaume a la platja de Tavernes. L’impuls que enguany ha tingut la fira de la mà del regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, amb nombrosos canvis en el format i una molt completa i variada oferta d’activitats complementàries han fet que molta gent qualifique aquesta edició com «la millor fira de Sant Jaume de la història». 


Enguany, els veïns i turistes de la platja de Tavernes han pogut gaudir d’una oferta molt més àmplia de productes artesanals i típics valencians; així com també, d’un munt d’activitats culturals i lúdiques que han propiciat una multitudinària assistència per part dels ciutadans de Tavernes, de Madrid i d’altres localitats veïnes.

Els comerciants han estimat que al voltant de 30.000 persones han visitat la Fira de Sant Jaume des de l’obertura de portes el passat divendres 21 de juliol, amb la visita de la Diputada Provincial de Turisme, Pilar Moncho, fins a la seua cloenda, la matinada del 25 de juliol amb un magnífic castell de focs d’artifici.


Per tal d’aconseguir què la Fira de Sant Jaume fora més atractiva turísticament, en l’edició d’enguany s’ha ampliat l’oferta cultural amb actuacions tan variades com: la Muixeranga de la Safor, desfilades de Moros i Cristians, batucades,  passacarrer de dolçaina i tabalet, visita teatralitzada a la Torre de Guaita, un mentalista, discomòbils. Tot això complementat amb una original oferta gastronòmica amb food trucks i caravanes de tapes, a més d’una zona infantil per als més menuts.


En definitiva, la Fira de Sant Jaume de la platja de Tavernes ha recuperat una bona part de l’objectiu amb el qual fou creada: promocionar, tastar i poder comprar productes típics valencians, a més de poder apreciar la nostra artesania local i gaudir amb els diversos actes culturals basats en la tradició festiva valenciana. Des de Compromís per Tavernes volem donar l’enhorabona a tots els que han treballat de valent i han col·laborat per fer possible aquesta edició. 

Notícia basada en la nota de premsa de Compromís per Tavernes