L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 18 de juliol de 2017

Comença la modernització dels jocs del Passeig del País Valencià. L’Ajuntament invertirà més de 173.000 euros en millorar diverses zones de joc en el casc urbà.
L’Ajuntament ha iniciat de fa uns dies les millora de la zona de jocs del Passeig del País Valencià complint l’acord del plenari que fa uns mesos aprovava una proposta del govern municipal de Compromís mitjançant la qual s’invertiria vora 60.000 euros en aquesta obra.

Les obres que s’hi duen a terme tenen distints objectius: per un costat modernitzar i remodelar els jocs infantils,  per un altre ampliar l’àrea de jocs, per a dotar-lo d’una zona de jocs múltiples, que constarà amb un gran element de grans dimensions fins ara no instal·lat a Tavernes, i finalment repavimentar tota la zona amb cautxú.


Els operaris, com es pot vore en les fotografies d’ahir dilluns, ja han procedit a retirar els jocs antics per tal de mamprendre les obres projectades.

La reforma dels jocs infantils del passeig se suma a la del Passeig de Lepant, una altra de les propostes del govern de Compromís, uns treballs que es dediquen a repavimentar la zona amb cautxú, remodelar els espais enjardinats amb gespa artificial i col·locar també una zona de jocs múltiples, en aquest cas un tren i vagons, amb el seu autobús en recordatori de l’estació que hi havia en el lloc. La reforma del Passeig Lepant suposa una inversió de vora  57.000 euros.

A aquestes obres seguiran després la reforma dels jocs de la plaça d’Espanya per valor de 32.700 on el projecte presentat pel govern de Compromís contempla un parc accessible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estaven prou malament

Anònim ha dit...

Per això els arreglen.