L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

diumenge, 16 de juliol de 2017

Celebració i resultats del IV Campionat de Tennis Platja


 Ahir dissabte 15 de juliol,  es va celebrar el IV Campionat de Tennis Platja, amb un gran èxit de participació i sobre tot, amb una molt bona organització dels responsables de la regidoria d'Esports.
 
 
El campionat es va celebrar des de les 10 del matí en la zona de San Isidre-Aquarium, i va ser seguit per una gran quantitat d'estiuejants i com no, familiars dels participants. El regidor d'Esports, Josep Llácer, i el monitor responsable Enrique Gascon foren els encarregats de lliurar els trofeus.
 

Cal esmentar les empreses Lanjaron, Atmosfera Sport, Radio Valldigna i Frutas Sala pel seu recolzament i ajut en la celebració del torneig. 

 
El campionat permetia la participació de xiquets i xiquetes des de la categoria de benjamí fins a la sènior,  i sota les següents modalitats: masculí, femení i mixt. Aquests foren els resultats:

Aleví masculí:
1 Nico i Marc
2 Guillem i Alvar

Aleví femení
1 Ariadna i Judit
2 Carme i Júlia 

Benjamí
1 Jordi i Enrique
2 Claudia i Adrià

Infantils
1 Javi i Alex
2 Iker i Anna

Juniors
1 Vicent i Jordi
2 Claudio i Juanan

Sèniors masculí
1 Fran i David
2 Marc i Pepe

Senior masculí/Femení
1 Inma i Adriana
2 Adria i Sandra
3 Ana i Natalia
4 Mariola i Blanca
 
Parella revelació
Raul i Gonzalo

Us oferim unes imatges dels participants en l'arreplegada de trofeus