L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 10 de juliol del 2017

Celebració dels actes de graduació dels alumnes de l'IES La Valldigna




 L’IES La Valldigna ha celebrat l’acte de graduació de l’alumnat de 2n de Batxillerat i 2n de Cicles Formatius. També s’ha celebrat l’acte de graduació de 4t d’ESO i 2n d’FPB.

Ambdós foren actes festius en el quals les paraules harmonia, convivència, felicitat, agraïment, satisfacció, enhorabona, amistat, amabilitat, company, simpatia ...es van repetir al llarg de les dues vetlades.


El primer acte anava a ser el final de tot un curs de treball i esforç tant de l’alumnat com de tot el professorat. Però es va convertir en el 1r dia d’un acabament de curs 2016/17 ple de satisfaccions personals i professionals per a tots els que formem part de la Comunitat Educativa de l’IES La Valldigna.


Una vegada més el treball dóna bons fruits: alumnes amb Matrícula d’Honor, reconeixement que l’Administració Educativa atorga als millors expedients acadèmics, alumnes amb reconeixement de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i finalment, alumnes amb reconeixement del Centre Educatiu.


A partir d’ací, tot un seguit de bones notificacions començaren a arribar al centre des de molts i diferents llocs:


-         
 -Molt bons resultats del Selectiu que avalen i reconeixen la tasca ben feta de tots i totes (Andrés amb nota 13.868, Xavi 13.72, Esther, Mireia, Rosa, Alba, Alexandre, Nuria...) 

-          -Alba de 3r d’ESO guanyadora d’un Premi del diari El País. 



-          -Bons resultats en la Prova Cangur de Matemàtiques. 

-          -Andrés, finalista de les Beques Europa. 

-       -Isabel i Vicent de 1r de Batxillerat que han gaudit en juny del PRACTIKUM de la Universitat Politècnica de València, en Sostenibilitat i Mediambiental la primera i Arquitectura el segon. 


-        
  -La selecció d’Ani per assistir en juliol al Campus Científic de Genètica de la Universitat de Sevilla. 

-          -Premi Extraordinari d’ESO d’Ani, recollit al Palau de les Arts Reina Sofia.


No calia demanar més, però ens esperava una última satisfacció: l’obtenció del Premi Extraordinari de Batxillerat del nostre alumne Andrés Ferrando Navarro que ha quedat en el lloc 6é dels 29 premis atorgats a la Comunitat Valenciana.


Per tant, sols queda agrair a alumnes, mares i pares el haver triat l’IES La Valldigna per a la seua formació. 

El nostre present és preparar el vostre futur.

Moltes felicitats i bon estiu.



Fotos i text remés per l’IES La Valldigna