L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 2 de juliol del 2017

Celebració de la setena edició de la Trobada de Bandes Infantils "Bandetes 2017"



 

Ahir se va celebrar la setena Edició de la Trobada de Bandes Infantils “Bandetes 2017” que ha reunit a la nostra ciutat i la platja a la Banda Joven d’Alcazar de San Juan (Ciudad Real), la del Conjunt d’Ensenyances Elementals del Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva i a la banda infantil amfitriona de la SIUM de Tavernes (en la fotografia superior)

Passacarrer

Ha estat un dia on ha regnat la forta calor de dies passats, més bé en alguns moments l’airet era fresquet, la qual cosa afavoria l’esdeveniment a l’aire lliure i el gaudir escoltant i admirant  la música que fan uns xiquets que demostren un alt grau de preparació i que estan cridats a ser el futur de les societats musicals.

Banda d'Alcazar de San Juan

La Trobada de Bandes Infantils va començar de matí, amb la rebuda de les bandetes participants que han fet un passacarrer per la platja, amb deteniment en alguns punts perquè molts dels musics d’Albacete gaudiren també per primera vegada en la seua vida de la visió de la mar.


A la nostra ciutat, tots els musics han participat en una jornada de germanor, amb un dinar col·lectiu celebrat al pavelló multiusos de la zona del Vergeret.


 Cap a les 19 hores han tornat a la platja per començar el passacarrer que els ha dut a la Plaça de les Palmeretes on s'iniciava el concert. Un concert molt gratificant per als assistents que van poder comprovar, com ja hem dit, l’alta qualitat dels xiquets, premiat l’esforç amb forts aplaudiments.

Alcazar de San Juan

La Banda Joven de la Asociacion Banda de Música de Alcazar de San Juan dirigida por Luis Sanchez Romanos ha interpretado “Alegria Agostense” de Juan M. Molina, “Piratas del Caribe” de Klaus Badist i “Abba Gold” amb arranjaments de Ron Segbregts.

Oliva

Per la seua banda la banda jove del Conjunt d’Ensenyances Elementals del Conservatori Professional de Música “Josep Climent” d’Oliva, sota la dirección de Vicent Simó Montaner, ha interpretat “Folk Songs and Dances” de D.E. Stone, “Marxa del Capità Amèrica” de Silvestri i “Yorkshire Ballad” de J.Barnes.

Tavernes

La Banda Infantil de Tavernes, dirigida per Juan Francisco Torres, ens va obsequiar amb “King Valley  Oberture” de Jim Evans, “l’Illa Musical” de Carles Sancho Cantus, “Colors of the wind” (Pocahontas) de Alan Menken i “Spaniss Brass” d’Eric Osterling


“L’illa musical” és una peça escrita pel compositor local Carles Sancho Cantus que ha rebut una placa en record de la interpretació de la peça per la bandeta local.