L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 26 de juliol del 2017

Avui a les 18 hores obri les portes l'Iboga Summer Festival amb entrada lliure


Des d'avui dimecres i fins el diumenge que ve se celebra a la platja de Tavernes una nova edició de Iboga Summer Festival amb la perspectiva de millorar les xifres i estàndards d'edicions anteriors.

Tot està disposat perquè avui dimecres arranque una edició rècord d'Iboga Summer Festival. A partir de les 18 hores, i amb entrada lliure, s'iniciarà la pre-party que suposarà el tret d'eixida a un festival que millorarà les dades d'assistència d'anys anteriors amb més de 30.000 assistents arribats dels cinc continents i plena ocupació.  

El gran acolliment d'aquesta nova edició ha portat a l'organització a ampliar les places d'acampada amb més de 5.000 m i una substancial millora en les instal·lacions i serveis.

La música serà la protagonista de la primera jornada d'avui dimecres amb els concerts gratuïts, a partir de les 18 hores en la Gran Carpa de Circ. Dijous de matí, des de les 11h, s'iniciaran els tallers i activitats en la Carpa Cultural amb el taller ‘Teràpies naturals: massatges i reflexologia’ i a les 21h serà el torn de l'estrena musical de l'Escenari Principal amb l'actuació de la banda New York Ska-Jazz Ensemble.

El programa d'activitats no cessarà fins a ben entrada la nit del diumenge. Cinc dies per a gaudir al màxim de l'experiència Iboga en el lloc on la música embogeix.


Notícia redactada a partir de la traducció de la nota de premsa el festival