L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 21 de juliol del 2017

ACTUALITAT: La fira de Sant Jaume obri les portes a les 19 hores de la vesprada

 

 Avui, divendres dia 21, a partir de les 19 hores obrirà les seues portes la “XXIII Fira de Sant Jaume" organitzada per l'Ajuntament de Tavernes (Plànol de localització dalt). L'acte inaugural comptarà amb la presència de la diputada provincial Pilar Moncho, l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la corporació municipal, així com representants de diverses entitats locals, cas de la Federació Falles.

La Fira de Sant Jaume de la platja de Tavernes té com a objectiu fonamental promocionar, el tastar i poder comprar típics valencians, a més de poder apreciar la nostra artesana local i  gaudir amb els diversos actes culturals basats en la tradició festiva valenciana (muixaranga, moros i cristians, balls populars, indumentària valenciana, castells de foc....). 


El regidor Javi Escrihuela, ànima de l'edició d'enguany, en la pàgina oficial de la fira ha comentat que enguany es presenta amb molts canvis, molt renovada i  amb la idea d'ajudar a que Tavernes siga un referent a tots els nivells, on caben des dels grans festivals de música (Festivern, Iboga Sete Sois Sete Luas), passant per la cultura i la història (torre de guaita, Bolomor) fins a la promoció de fires com la de Sant Jaume. 

 "Hem de fer aquesta fira en un referent també de Tavernes. Per la seua ubicació és una promoció per al turisme a Tavernes en aprofitar el clima , el sol i la mar, però també les tradicions, la gastronomia, la cultura, i com no la gent" ha dit Javi Escrihuela.

Podeu ampliar la informació clicant a  aquest enllaç 


ACTES OFICIALS PER AVUI DIA 21

19 hores: Obertura oficial amb passacarrer de dolçaina i tabalet
21 hores: Passacarrer amb batucada (Avinguda de la Marina)
23 hores: Passacarrer amb batucada (Avinguda de la Marina)
24 hores: Discomòbil (Zona Chill Out)

 

EMPRESES EXPOSITORES I ENTITATS QUE HI PARTICIPEN

Continuem la relació iniciada en l'anterior noticia

"Batucada Xekepum" de l'IES Lluis Vives de València, dsfilarà avui a partir de les 21 hores en el primer dia de fira i repetira posteriorment sobre les 21

"Cuchilleria Castellón" instruments de cuina per a tallar la carn, la fruita, el pa, el peix, i tots els queviures que elaborem a la cuina. Ens ho posen fàcil amb tot l'assortit de ganivets i navaixes de qualitat, per a casa i per al professional, amb marques de gran prestigi.


"Seda fallera"  ens permet personalitzar els nostres cabassos, barrets, bosses, necessers, clauers i moneders. Porta la teua tela preferida i s'encarreguen de tot.

"Boixeteres de Tavernes de la Valldigna" una associació local  recuperadora d'una tradicio valenciana com són els boixets ens oferirà mostres de la gran feina que fan, des de randes, joies com a polseres, adreços amb fil, i fins i tot ventalls.
 

"Atracciones infantiles Espinosa Navarro" aporta a la fira les atraccions per als menuts de casa, un espai de jocs perquè res falta en aquesta fira.