L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dilluns, 24 de juliol de 2017

Activitats avui de la Fira de Sant Jaume


La XXIIIa Fira de Sant Jaume té previst per avui les següents activitats:

21 hores: Visita teatralitzada a la Torre de Guaita
23 hores: Actuació del mentalista Javier Botia (zona Chill Out) 


24 hores: Silent Party Disco (zona Chill Out)

El "Silent Party" és un esdeveniment innovador i únic on la llibertat del participant és  el centre de tot: llibertat d'escoltar la proposta musical entre diversos gèneres musicals gràcies als cascos sense fils, llibertat de parlar amb els amics, llibertat d'ajustar el volum de la música i la llibertat de participar en un esdeveniment musical en qualsevol lloc obert, o en locals tancats, sense molestar als veïns.
 
Els participants són de tots els grups d'edat i, com el seu nom indica, és un esdeveniment silenciós,  i això no és perquè no hi ha música, sinó que queda limitada a les orelles del participant mitjançant els nostres cascs.

La peculiaritat del nostre equip d' audio és que els cascs són "wireless", o siga, sense fils per a una  total llibertat de moviment i estan equipats amb tres canals d'audio i s'il.luminen en tres colors diferents, cada color té un DJ i els clients poden  elegir entre tres estils diferents de música per a divertir-se i ballar junts.
 
Noticia de redacció pròpia basada en la informació de la fira