L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de juliol del 2017

3 milions són avui una bona notícia per a nosaltres





Hem arribat als 3 milions de pàgines llegides des d’aquell 12 de juny del 2008 en que començarem. Ha estat avui, diumenge 23 de juliol del 2017. Recordem que l’entrada dels 2 milions va ser el dia 12 de març del 2016. En un any i  vora cinc mesos hem augmentat les lectures en un milió, i això ens dona una mitjana de lectures sobre les 2.000 pàgines al dia des de l’últim recompte general.

Nou anys de presència en la xarxa, un temps on hem viscut canvis molt substancials a Tavernes, al País Valencià i a l’estat espanyol. Nous anys d’informació, majorment de Tavernes, a través de les més de 10.300 noticies publicades.

3 milions de pàgines llegides gràcies a vosaltres, els lectors i les lectores, i a les persones que de manera anònima col·labora enviant-nos-hi alguna foto on denuncia fets i malifetes, o simplement ens envia un senzill correu on ens  diuen què passa en un lloc en un moment concret. Gràcies.

Les notícies més visualitzades en 9 anys
Gràcies a tots per haver fet de la Cotorra de la Vall una tasca col·lectiva i això ens permet arribar a un ampli ventall d’informació  informació cultural, esportiva, de festes i d’oci, etc. Gràcies a tots per la confiança que ens heu prestat en poc més de 9 anys, per haver omplit amb les nostres noticies les pantalles dels vostres ordinadors, mòbils i tauletes.

I seguim, com deia l’Ovidi “de part dels bons fins a la mort”, i nosaltres entenem els bons aquells ciutadans que participen del nostre esperit valencià, de la nostra voluntat de ser al costat del nostre poble, al costat del redreçament polític, cultural i econòmic de Tavernes, del nostre territori i comarques, dels valencians i valencianes.

Això mai no ho hem amagat. Com tampoc hem amagat mai que en el nostre nord sempre ha estat la veracitat i la sinceritat en la informació, contrastada i no inventada.

Notícia pròpia

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'enhorabona Cotorra, que tres milions no són palles. Seguiu així. Gràcies!!!!