L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 21 de juliol del 2017

1a Trobada Solidària a la platja de Tavernes




La "1ª Trobada solidària a la platja" organitzada per la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Noe Alberola va tindre lloc en la vesprada-nit d’ahir la Plaça de les Palmeretes, al costat del llac de la Goleta. Un total de 14 paradetes d'associacions i entitats locals sense ànim de lucre exposaren la tasca que duen a terme i van donar a conèixer la tasca solidària que realitzen, amb l’objectiu de fomentar el voluntariat i l’associacionisme.


El teixit associatiu de Tavernes que desenvolupa tasques socials ens va contar de primera mà, el treball que duen a terme amb l’objectiu de fomentar el voluntariat, l'adopció, l'acolliment i la figura del soci col·laborador.


L’acte va començar a les 20 hores amb una actuació de la "Ventolins Band", dirigida pel seu director Evarist Sansaloni, i una exposició de les activitats d’entitats com Càritas Interparroquial, Acude, Fundació Integra Valldigna, Associació Animalista de Tavernes, Creu Roja de Tavernes, Patchwork, ACAPS Ajuda al Poble Sahrauí, Associació de Veïns, Solidaritat amb el Tercer Món, Centre Excursionista i Reinicia't i Dorotea.


A partir de les 22 hores hem pogut assistir a la projecció d’un clàssic tan notable com "El Xic” de Charles Chaplín, i ho vam presenciar a la manera com es feia el cinema dels anys 30, amb un pianista que posava l’accent en cadascuna de les escenes, ens endinsava emocionalment dins de l’esperit de la pel·lícula i tot això ben adobat per una actriu que es desvivia per escenificar el que es projectava a la pantalla.


Un encert aquesta representació i, si no és massa demanar, considerem que una vegada acabat el Festival Sete Sois Sete Luas es podria organitzar un cicle, amb un durada de 8/10 sessions per omplir la darrera quinzena d’agost en aquest escenari de llac de la Goleta, amb una projecció de clàssics dels inicis del cinema: Charles Chaplin, Laurel y Hardi, los Hermanos Marx,  Buster Keaton...  

 

De tota manera un bon ambient, molta gent que va gaudir de la pel·lícula “El Xic” i un encert aquest acte de la regidoria de Serveis Socials , on cal remarcar que tota pedra fa paret, i si és paret solidari és més forta.