L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 15 de juny del 2017

XXVa edició del Torneig de Cadets "Mariano Carbó"



 

Tavernes acull aquest cap de setmana la celebració de la XXVa edició del Torneig Mariano Carbo que organitza la UE Tavernes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes. 
 
Un any més, un torneig que s’organitza amb la màxima il·lusió i amb un clar objectiu de promocionar i potenciar l’esport de base, en aquest cas el futbol, i que compta amb la implicació i ajuda dels pares, de la regidoria d’Esports i sobre tot de la tasca callada i sense descans del director d’esdeveniments esportius, Jose Angel Vercher “Monget”.
 
 
José Angel Vercher, "el Monget" per als amics i afeccionats, és una persona que des de fa anys es desviu per promocionar i ajudar als joves valors vallers a través d’aquest campionat. Són 25 anys els que Monget aporta tota la seua sapiença futbolística i interés per fer que el torneig s’hi celebre i que a Tavernes es puga gaudir del joc de les promeses del futbol espanyol. I això és molt d'agrair.
 
 
Com és habitual, l’organització ha editat un llibre amb tots els detalls del torneig i on prenen la paraula l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el regidor d’Esports, Josep Llacer, el delegat de la FFCV Eduardo Revert , el president de la UE Tavernes, José Armengol i el coordinador del futbol base, el professor Salvador Gil, per donar a conèixer aspectes del torneig tant des de la implicació de l’Ajuntament com des del club que el fa possible. 
 
 
 A més el llibre conté un reportatge fotogràfic dels partits que hi intervenen i la publicitat que fa possible l’esdeveniment esportiu. 
 
 En el llibre ens hem pogut assabentar que l’ordre de partits serà per al dissabte a les 18,00 hores el Tavernes- Màlaga i a les 20,00 el Sporting de Gijón i el València, per a disputar el diumenge a les 6 de la vesprada el partit per al tercer i quart lloc i la gran final a les 8 de la vesprada. 
 
 
 Un homenatge merescut a Quique Beltran “Roxano” 
 
Si hem de destacar algun fet en l’edició d’enguany és l’homenatge que els aficionats, directiva, jugadors i tota l’afecció al futbol de Tavernes retran a Quique Beltran "Roxano" , un home vinculat de sempre amb el futbol a Tavenres, en moltes facetes, però sobre tot com a entrenador i formador en valor esportius de molts jugadors, i que malauradament ens va deixar de manera sobtada fa uns mesos. 
 
Quique Beltran va deixar una gran empenta, immillorable, com a persona i com a entrenador, en el club valler i només cal recordar aquestes emotives paraules " Te´n vas anar massa prompte, en vas deixar sense avisar i el partit encara no s´havia acabat", com un resum del que significar en l’esport de base de Tavernes.