L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 4 de juny del 2017

VOLEM UN TRACTE JUST: El “mercat” en que ha convertit Rajoy els pressupostos de l’Estat costa 11.500 milions d’euros




El govern de Rajoy va convertir el recolzament als pressupostos de l’estat del 2017 en un “mercat”, on els vots a favor es canviaven per contrapartides milionàries en inversions atorgades a Ciudadanos,  PNV, Coalición Canarias, Nueva Canarias, Foro Asturias y UPN. En total el “mercat” costa 11.500 millones de euros de fons públics que es retrauen a tots els espanyols per beneficiar interessos polítics del govern.

El Govern de Rajoy ha hagut de “mobilitzar” (canviar la destinació de partides) per satisfer les demandes dels partits que l’han recolzat. Són 11.500 milions d’euros que es destinen a allò que volen eixos partits.

El “mercat” començava amb Ciudadanos que ha influït en la destinació de 4.000 milions, el pacte amb el PNV (vore la foto) ha aconseguit 5.400 milions, entre endarreriment del cupo i 3.800 per a l’AVE pel País Basc; Coalición Canaria vora 1.300 millones en inversions a les illes, que s’han incrementat amb 200 milions aconseguit per Nueva Canarias i el  Foro Asturias que ha aprovat esmenes per valor de 65 milions per al Principado i els aconseguit per la UPN.


Són 11.500 milions dels pressupostos de tots els espanyols, destinats als interessos polítics del partit i govern de Rajoy. Són 11.500 milions que posen en evidencia i demostra la frase més escoltada els darrers temps: “Espanya no es trenca per la perifèria, sinó pels pressupostos de Madrid”. I també posa en evidència que tot això de la Constitució de la solidaritat entre comunitats, la igualtat dels espanyols, l’obligació de l’Estat de procurar que educació, sanitat i serveis socials arriben a tots per iguals... tot bufes d'anec!!!