L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 4 de juny del 2017

VOLEM UN TRACTE JUST: El govern de Rajoy només destina el 30% del que cal per al Corredor Mediterrani




Compromís ha preguntat a Rajoy en el Congres de Diputats: “Quan té previst finalitzar el Govern Central l’obra del Corredor Mediterrani? Per què solament hi ha pressupostat el 30% de la quantia total? Preveu el Govern Central algun calendari per a la finalització de les obres?

I és que l’Estat només ha pressupostat el 30% dels diners necessaris per a acabar els trams del Corredor Mediterrani que travessen el País Valencià,  un desinterès total del Govern Rajoy per la que hauria de ser la infraestructura estatal més prioritària.

Aquest desinterès s’uneix a projectes com el Tren de la Costa, la connexió amb l’aeroport d’Alacant-Elx, la connexió de rodalies Alacant-Múrcia... fets que  evidencien el maltractament als valencians i quan ens maltracta la política ferroviària del Govern central, obsessionada que tots els trens passen i tinguen com a destinació o parada Madrid.

El govern de Rajoy només ha donat destralades en la seua inversió i des que Europa va traçar un recorregut prioritari per les autonomies mediterrànies, el Govern de Mariano Rajoy s’ha dedicat a gastar en el corredor central que, està clar, passa per Madrid i s’oblida del trajecte que uneix la major concentració de pimes (des de Múrcia a Barcelona) i que es la zona amb pes poblacional de l’Estat.  Així el 80% de la inversió del Corredor Mediterrani s’ha concentrat a realitzar obres ferroviàries a Madrid. 

I mentre tant  els pressupostos de Rajoy ens han mostrat un PP valencià lligat de mans i uns diputats valencians d’eixe partit a Madrid incapaços de reclamar res  al Govern Central. I la ciutadania de la nostra terra rebent molt menys de la inversió mitjana estatal.