L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de juny del 2017

Tavernes posarà a la venda 1.200 entrades al preu superreduït de 18 euros en el concert d'Orozco



Llegim en la premsa  que un partit  ha lamentat “que el gobierno, de Compromís, se niegue a bajar un 30% el precio de las entradas para los vecinos de la Vall para el concierto de Antonio Orozco”.  I això és una afirmació falsa, una més de les moltes que habitualment usa eixe partit per tal d’enredar i confondre els veïns. I és una falsedat molt greu en tant que és tot el contrari del que es va dir en el plenari de juny

És fals que Compromís s'haja negat a rebaixar les entrades per als veïns de Tavernes. És la llei, no Compromís, qui obliga a no fer distincions entre ciutadans a l'hora de la venta d'entrades d'un servei públic.


Això es va quedar ben clar en el passat plenari quan el secretari de l'Ajuntament explicava i aclaria a tots els partits que van voler escoltar-lo que, en la comissió d'estudi de costos havia dit a Compromís que  legalment no es podien fer distincions. Perquè una rebaixa en el preu només per als vallers i valleres seria anticonstitucional i tindria l’informe d’il·legalitat dels serveis jurídics i econòmics de l’Ajuntament que són qui ha fet els estudis dels costos, no els ha fet Compromís.

El secretari recordava que era un preu per un servei públic, o siga s’ha marcat mitjançant una taxa, i per tant “qualsevol benefici seria inconstitucional perquè no es compliria el principi d’igualtat de tots els ciutadans davant la llei o qualsevol iniciativa de serveis públics”. Més clar aigua. Tot el contrari del que ells diuen falsament.  I de nou es demostra que van als plenaris i a les comissions i no fan cas del que allí es parla i s'acorda.

El govern de Compromís,  com a solució i per beneficiar els vallers, promocionarà i  posarà a la venta i només en la nostra ciutat un total de 1.200 entrades al preu especial de 18 euros, vora el 30% de descompte. Les entrades superreduïdes és promocionen  i es venen només a Tavernes, és lògic pensar que la immensa majoria les compraran veïns de Tavernes, encara que també es va dir que si una persona de fora venia i en comprava alguna,  no es podia evitar.

Ho podeu comprovar. Escolteu els aclariments del secretari en el vídeo següent i tragueu les vostres conclusions





5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan es posen a la venta eixes entrades barates?

La Cotorra de la Vall ha dit...

En el mateix plenari es va indicar que es vendrien 50 dies abans del concert. De tota manera segur, segur, segur que s'informarà i s'avisarà perquè els vallers i valleres puguen ser els beneficiats

Anònim ha dit...

Em pareix correcte però al Festivern si és fà, alguna cosa no és correcta..

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està tot correcte i el secretari ho diu: preu d'un servei public.

Comparem:

Festivern i també Iboga: organització per una empresa privada, posa el preu que vol de les entrades i si volguera regalar-les, ho pot fer.

Concert de festes: organització Ajuntament, el preu es marca per una taxa de servei públic i no és legal fer distincions.

Més clar aigua.

Anònim ha dit...

No tenen vergonya, ni la coneixen, ni en volen tindre.
Una clavada de pata ben gran de la regidora portaveu-periodista-directora del "Diari de Tavernes".