L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 22 de juny del 2017

Tavernes estarà present en la Fira de les Comarques Valencianes des de demà fins el 23 al 25 de juny


La Fira de les Comarques Valencianes, del Patronat de Turisme de València, tindrà lloc aquest cap de setmana a València. Es tracta d’una gran festa del turisme on es podrà descobrir tota l’oferta turística de la Valldigna, i estaran representats els quatre municipis que la formen.

La plaça de bous es convertirà en l’aparador dels productes turístics de Tavernes com la cova del Bolomor, el festival Iboga, les platges, les rutes senderistes, entre altres paratges.
L’accés a la fira serà debades i el visitant podrà recórrer les casetes i veure les propostes turístiques de la comunitat. La inauguració serà demà,  dia 23, a les 19 hores.

Hi haurà actuacions de música en directe, cuina en directe i ludoteca infantil.