L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 1 de juny del 2017

Què han llegit, què els ha interessat més als lectors de la Cotorra el mes passat?




Maig ha acabat i fem, per primera vegada, un balanç dels temes més llegits pels lectors al llarg del mes passat. Hem fet una captura de les estadístiques del blog i com veieu, i és el tema més llegit, s’han seguit amb molta atenció les noticies que hem publicat sobre la rotonda que es construeix en la CV-50.

La noticia més llegida el mes passat, amb 1778 lectures, ha estat l’explicació sobre les maneres d’accedir al carrer Barranc. Una explicació que va vindre obligada després de llegir la bestiesa que calia creuar tot el poble,  donar la volta i tornar arrere per accedir-hi al carrer. 

I això és molt lluny de la realitat i demostrava cap rigor en la noticia sorgida de l’anterior govern municipal, més preocupat de desprestigiar les obres aconseguides per Compromís, que de reconèixer la necessitat de millorar i pacificar el trànsit de la CV-50.

Altres noticies sobre aquest tema varen ser molt seguides amb molta. Així 1165 lectures va tindre les 10 propostes que havia presentat Compromís a Demarcació de Carreteres per decidir la millora, les 892 lectures de la noticia prèvia a l’inici de les obres o les 747 lectures sobre la fallida circumval·lació a Tavernes que obliga a aquesta solució.  En total, 4 noticies sobre la rotonda entre les 10 més llegides del mes.

La segon noticia més llegida, amb 1284 lectura, és un tema del plenari de maig: l’homenatge que l’Ajuntament va fer a Emilio Arlandis amb motiu de la seua jubilació; com a tercera l’elecció de les noves falleres de la Dula amb 1201 lectures, i cal citar el vuitè lloc d’una altra notícia de falles: el nomenament de les falleres de la Via amb 821 lectures.

L’esport en quart lloc està representant per la notícia de la medalla de plata de patinatge aconseguit per Daniela Franco amb un total de 1194 lectures mentre una noticia cultural, la participació de la nostra banda en el Certament Provincial amb 857 lectures ocupa el seté lloc i un succés, el foc en un canyar del Vaca prop del Vergeret amb 820 lectures té el nové lloc.

Han estat les 10 noticies més llegides del més de maig, del total de 146 que hem publicat al llarg del mes.  

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes visites al bloc