L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 7 de juny del 2017

PLENARI DE JUNY: El PP queda en evidència, després de conéixer-se la seua nul·la activitat en les comissions informatives.



¿Per a què voldrà un partit una “comissió informativa especial, amb caràcter urgent, que tracte assumptes de la Policia Local, quan eixe partit no fa cap ús de les comissions creades per llei a l’Ajuntament? La resposta, com se sol dir, és de caixó: que usen les que hi ha creades, on es poden tractar cadascun i tots els assumptes de la Policia Local.

Ho va dir l’alcalde Jordi Joan: el grup municipal popular té regidors i pot preguntar sobre els assumptes de la Policia Local en quatre de les cinc comissions informatives municipals. Va recordar que les comissions tenen dues parts: una primera que tracta dels punts dels plenaris, i una segona que actuaria com a precs i preguntes i on l’oposició pot fer les seues preguntes i, fins i tot, demanar la presència d’un tècnic – en aquest cas seria l’intendent de la Policia Local- perquè responga i aclaresca les seues preguntes. El secretari general va prendre la paraula a petició de l’alcalde per confirmar al plenari i als assistents que era així, i que podien preguntar tot el que consideren.

L’alcalde, a pesar de ser interromput en el seu torn per la portaveu popular que ja havia fet el mateix unes quantes vegades en el parlament de la portaveu de Compromís, va poder dir al plenari que portem dos anys, estem a meitat de legislatura i mai ni han demanat la presència de l’intendent en una comissió, ni mai han parlat amb ell.

I allò que seria mes greu: demanen una comissió per parlar de la Policia Local i, tal com indiquen els certificats que l’alcalde mostrava i llegia al plenari, emesos pels funcionaris adients, no han fet cap pregunta en comissió. “Zero preguntes”, deia l’alcalde (minut 5 i 30 segons del vídeo),  fetes en les comissions informatives de Règim Interior, de Seguretat Ciutadana, de Personal o en la Mesa de Negociació, on poden preguntar. I assegurava que només una n’han fet en dos anys, sense guardar relació ni té res a vore amb els assumptes dels que volen parlar.

Per a Compromís, el PP només buscava els titulars fàcils en premsa que contínuament li facilita un diari provincial, quan, després en les comissions, no fan res ni pregunten res.

L’alcalde va remarcar que Tavernes té els mateixos problemes que tenen els pobles de semblant grandària i que són els mateixos de sempre, de anys. Per tal de confirmar-ho va mostrar una foto d’una "sentada" d’agents de la Policia Local en un plenari de 2004, molts encara en actiu en el cos a Tavernes, i en les samarretes dels quals es podia llegar: “Xe, tu, el dissabte a treballar”, “Soc el regidor, es fa lo que jo diga i punt”; “PP: quin abús d’autoritat” i en la pancarta “Policia per decret, policia sense drets”.

La formació de la comissió no es va aprovar al no votar-la a favor Compromís i EU. 



12 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt mal la portaveu del partit popular, tallant i parlant quan no li toca.

Anònim ha dit...

El PP no fà res pero dona faena? No entenc.
Si no fera res no donaria faena.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es va parlar de faena de gestió, de presentar propostes, de participar en les comissions i no quedar-se de braços creauts com va demostrar l'alcalde.

No parlem de si diuen que hi ha 5 policies de baixa, o qui condueix un cotxe i on va, i si hi ha un paper enmig del carrer. O quins són els dies de vacances del cap de la policia, o el detall de tots els servicis fets pels vehicles de la policia, com volien. Això no és faena. En el poble té un nom menys fi.

També podien donar guerra preguntant a qui se li assignen els bolígrafs que gasta l'Ajuntament, quantes pàgines omplin, o qui i a quines hores usen els ordinadors. Ara al pas que anem, només siga per entorpir i marejar...

Anònim ha dit...

Me preocupan las bajas que ahora se que son por causas psicológicas, según la concejala del pp.
Les diré es que en cualquier país del mundo los antidepresivos son medicamentos considerados psicotrópicos, de venta bajo receta clasificada.
Según parece, no podrán circular por las vías objeto de la legislación sobre tráfico los conductores de vehículos que hayan ingerido o incorporado a su organismo psicotrópicos, estimulantes u otras sustancias análogas, entre las que se incluirán los medicamentos .
En definitiva, no se puede conducir de ninguna manera, si se toman medicamentos habituales en el tratamiento de la depresión.
Parece lógico que los médicos den la baja laboral en aquellos supuestos en que sea necesario conducir
Por otro lado a menudo, se recomienda evitar el alcohol mientras usted esté tomando los antidepresivos. La razón es que, el alcohol y los antidepresivos actúan sobre los mismos productos químicos en el cerebro. Si mezclas antidepresivos y alcohol: Puedes sentirte más deprimido o ansioso.
Entonces, ¿como sabiendo esta señora que las bajas son por causas psicológicas no se cuestiona porque estos policías “enfermos” conducen coches y motocicletas y se toman su “dinaora” en el bar?¿por que no es el control de estos conductores el que pide la concejala?
Están muy bien estas bajas que te permiten una vida casi normal: solo te impide ir a trabajar. Y al pp, que es quien sabe las causas, le parece genial. ¿Se habrá enterado bien el psoe de lo que le ha votado a favor al pp?

Anònim ha dit...

Amb el PSOE hi ha un problema molt més greu: és mou i funciona segons el punt d'odi i rancúnia que tinga en cada moment i situació el seu portaveu contra l'alcalde.
No hi ha més. Borràs és un cadàver polític i només està ahi per fotre en allò que puga a l'alcalde.
Amb un poc d'eixa coherència que ell demana als demés i després d'haver obtingut el resultat pitjor del socialisme a Tavernes, se n'hauria d'haver anat a casa. I més quan en tots els actes els veus com un ànima amb pena, sempre al costat del PP.
Només cal vore els comunicats i escrits que el PSOE ha fet: fixació amb el senyor Juan i res més.

Anònim ha dit...

Cotorreta sempre manipulant i adornant les noticies...

Anònim ha dit...

Molt trist l'espectacle que donaren la Palomares i el Borras. No val la pena perdre el temps amb ells. Com a mostra un botó: Es dirigeixen a la presidencia del ple com. Sr. Juan. Perden el respecte a l'Alcaldia, que es la institució, actualment i de moment per dos anys mes, ocupada per el Sr. Juan com diuen ells. De vegades ho fan pitjor i pasen olimpicament de qualsevol alució a la presidencia. Molt tris per a uns representants del poble. Poca gent es sentira identificada en la Palomares i el Borras. Molt baix nivell de l'oposicio si excentuem al Sr. Bononad. Podria dir Edu. Pero com a membre del ple es el Sr. Bononad.

Veïna ha dit...

La policia local és un cos que per nombre i per el tipus de feina cara al carrer, poden influïr bastant en que els veïns tinguen una millor o pitjor opinió respecte al dia a dia del poble. Això fa que alguns dels seus components recoltzats per algun sindicat oportunista tinguen una actuació xantatgista front als polítics de torn, per a obtenir avantatges més enllà de lo legal i fins i tot raonable. En cas de no obtenir el desitjat actuen de forma a crear malestar entre la població per a perjudicar als polítics que els poden atorgar eixos beneficis. Això passa no sols en aquest poble sinó en molts més. Per al PP pagar amb diners dels veïns la seua tranquilitat mai ha sigut un problema, com demostra el fet que amb diners públics han pagat fins i tot campanyes electorals ( com així ho reconeixen els jutjes), però no tots els polítics pensen que es poden disposar dels diners dels veïns tant lliurement, sobretot quan s'han trobat tantes coses per pagar, i molt per fer sense quasi pressupost. Tots voldriem cobrar més i treballar menys però no es pot demanar el que no és raonable i menys amb mètodes poc ortodoxos.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja ens has pillat, anònim de les 15:44.
Ens hem inventat l'audio del vídeo, però no ho digues que no ho sap ningú.


http://tavernes.es/images/stories/Documents/Actes%20Ple/Arxius%20sonors/2017/17060502.wma

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'anònim de les 17:17

Tota la vida en este poble l'alcalde era Sr. Alcalde en els plenos, i la passada legislatura va ser el PP qui es va traure de la manega això de Sr. Juan com una manera de no reconéixer-lo i rebutjar-lo: els havia llevat el seu caramel, el govern.
Enguany com a elefant en una catxarreria apareix Eva Palomares, que ni respecta torns, es posa a riure parlant amb els seus companys i ho podeu vore en els videos dels plens i s'ha quedat com a gran especialista de no deixar parlar els altres i no fer gestió però calfar-se tot el dia el cap en vore com desprestigiara l'alcalde des de la direcció de "Viure a Tavernes".

Enguany s'ha sumat Borràs que va encara més lluny i ni tan sols diu el nom Sr. Juan. Si diu res, diu gràcies i en pau. Massa complicat dir Sr. Alcalde al que ell considera ( i molts del socialistes) el seu pitjor enemic. I no volen vore que estan condemnats, tard o prompte, a entendre's. Que el govern són cicles.

I com no, una forma més de demostrar el senyorio i la formació de cada u.

Anònim ha dit...

No tenim solucio. 59 persones tindran feina dos mesos, ni cas.. Tot gira al voltant dels circ ppsoe i els seus desproposits..Viure per vore.

La Cotorra de la Vall ha dit...

La noticia ací encara que no tinga cap comentari l'han llegida 250 persones per ara, que no està gens malament.