L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 8 de juny del 2017

PLENARI DE JUNY: El plenari autoritza l'emissió de falques de publicitat a la ràdio per la vesprada.




El plenari va aprovar amb els vots a favor de Compromís i EU una modificació del sistema d’emissió de falques publicitàries en la ràdio municipal, que a partir d’ara es podran emetre també per la vesprada. Actualment l’emissió de falques publicitàries es contemplava només pels matins.

El regidor responsable, Enrique Chofre, va explicar que hi ha empreses locals que els han informat que els interessa més la franja vespertina pel tipus d’oients a qui es dirigeix el producte que publiciten i veien una despesa innecessària el fer publicitat en hores on els oients no estaven massa interessats.

El plenari autoritzava l’emissió de les falques publicitàries per la vesprada en base a aquests fets i les empreses locals podran triar la franja que millor consideren per a publicitar els seus productes o serveis. Un canvi que sembla lògic i normal, i més donat que un dels objectius de la ràdio es la potenciació del comerç local i l’augment de compres dels veïns en comerços de la localitat.

Una qüestió tan clara i diàfana va ser posada en dubte per dos dels partits de l’oposició, amb afirmacions lamentables. Un afirmava que "només es volia recaptar més diners" quan l'objectiu és beneficiar a les empreses que podran triar l'hora d'emissió i les falques del matí passen a la vesprada sense increment de cost. Un altre partit afirmava “que era un vestit a mesura” per a l'empresa que gestiona la programació matinal i oblidava que els estudis de costos i la proposta de preus s'havia tractat i explicat en comissió, on estan representats tots els partits. 

L'alcalde Jordi Joan els ho va dir ben clar: la ràdio és municipal, el servei el presta l'Ajuntament i és el plenari qui decideix tots els canvis que es puguen aprovar per millorar el servei a la ciutadania.

La modificació es va  aprovar amb els vots de Compromís i EU i en l'ambient, de la sala surava el regust que hi ha partits que els molesta la ràdio i que  per a ells millor hauria estat que Compromís no hagués arribat a posar-la en marxa. 

Després, a micròfon tancat però que es va oir, i ho confirmava Enrique Chofre,  es feien acusacions a Compromís de censurar en la ràdio. Hi ha partit que es pensa que tots són com ell, potser perquè estan molt acostumats a la censura de l'antiga Canal 9 o l'actual a TVE o TeleMadrid.

Ací podeu escoltar les explicacions detallades.








1 comentari:

Anònim ha dit...

Si els comerços ho han demanat i per a ells es millor, endavant. Sempres sera millor que les cunyes vagen mati i vesprada que no nomes de mati.