L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 25 de juny del 2017

L'Orquestra Simfònica de la SIUM ha ofert avui un concert extraordinari




L'Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes ha ofert avui un concert extraordinari dins del conveni que l’entitat té firmat amb l’Ajuntament, d’ací que haja tingut lloc en l'Auditori de la Casa de la Cultura.


El concert ha gaudit d’una gran acceptació i els afeccionats han emplenat  la sala d’auditoris, mostrant la seua satisfacció amb grans aplaudiments després de les interpretacions de les obres, i en especial lloant el treball de la solista Angela Palomares.

L'Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes ha ofert en la primera part  la interpretació de la "Suite" de Telemann on ha actuat a la flauta com a solista Àngela Palomares Almiñana i en la segona la "Simfonia incompleta" de Schubert.


L’orquestra vallera  ha estat dirigida per Carlos Garces. El director ha estat guardonat com a millor director de l’any 2011 en la gira que va efectuar amb l’orquestra de Palència a la Xina, i com a  millor director al Certamen per a Orquestres del 2017 al Palau de les Arts.

Carlos Garcés ha dirigit entre altres a l’orquesta de RTVE,  de València, la Sinfónica de Castilla y León, la del Principat d’Astúries i  la de Bilbao,  entre moltes altres.

També ha aconseguit el primer premi secció d’honor amb la Banda Simfònica Santa Cecília de Cullera  i l’Orquestra Simfònica de la mateixa societat, de la qual n’és director titular.

Acaba de presentar el seu primer CD “Numancia” amb l’Orquesta Lira Numantina de Sòria, guardonada amb el Disc d’Or de la revista “Melomano” en setembre del 2016.


Àngela Palomares Almiñana, de Tavernes, va començar els estudis musicals als 8 anys  a l’Escola Elemental de Musica de Tavernes i estudis professionals en el Centre Mestre Arnau també de la nostra ciutat.

Estudia en el Conservatori Superior de Música de Castelló i participa activament en la Banda i Orquestra Simfònica de la SIUM de Tavernes.