L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 14 de juny del 2017

L'Ajuntament actua en el llac de la Goleta per evitar entrada de brutícia


L'Ajuntament torna a executar accions de millora en el llac de la Goleta. "Mantenir l'aigua del llac en bones condicions és una tasca molt complicada ja que és un tanc de tempesta de pluvials on no es regenera l'aigua" ha indicat l'alcalde Jordi Joan sobre aquesta actuació.

Unes obres que executa l'empresa local Grau Pascual i que, com ja es va dir en el plenari d'aprovació dels pressuposts municipals, s'executaria enguany amb una inversió de 10.000 euros.

El llac és un tanc de tempesta i això vol dir que el llac arreplega totes les aigües de pluja de la zona, o siga, cau la pluja en els carrers, camina cap al clavegueram i del clavegueram va al llac. I al llac van a parar papers, plàstics, brutícia del carrer, pol·lució... i això degrada el llac i l'embruta.

Els darrers anys el govern de Compromís ha posat bufadors, ha dut a cap un projecte de naturalització per millorar el llac i ara, executa un projecte a base d'arquetons que paren i filtren les possibles deixalles que vénen des del carrer. 

L'alcalde Jordi Joan demana la col·laboració de tota la població: no hem de tirar deixalles al llac ni a l'en i tampoc s'ha de donar menjar als animals perquè són accions que contaminen i podreixen les aigües.