L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 23 de juny del 2017

La II Travessia a la platja de Tavernes se celebra demà pel matí




El  Club  d’Atletisme  La  Valldigna,  seccions  de  trail  i  triatló,  amb  la  col·laboració  de l’Ajuntament de Tavernes, organitza per a demà dissabte, dia 24, la “II Travessia a la platja de Tavernes”sa celebrar a partir de les 10 hores en la zona Medi-Aquarium de la platja de Tavernes.

La prova comptarà amb totes les mesures de seguretat, controlada, amb assegurança d’accidents, socorrisme, kayaks i barques de suport, avituallaments i regals, amb l'objectiu que l'esdeveniment siga una festa i que tot el món s’ho passe bé i gaudesca de l’esport.

Hi ha dos modalitats:

1.  1000 metres. Eixida a les 10h.

2.  2000 metres. Eixida a les 10:30h.

L’eixida i arribada serà a la zona del pub Aquarium i restaurant Mediterrani de la platja de Tavernes.


Categories i premis:


S’estableix una única categoria masculina i femenina, sense admetre inscripcions de menors de 14 anys.

Trofeus als tres primers nadadors masculins i femenins. Trofeu al primer nadador i nadadora local (participants empadronats a Tavernes).


La data d’inscripció és tanca avui.


Hi haurà avituallament final líquid i sòlid per tots els nadadors.