L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 3 de juny del 2017

Festa de la falla de la Marina aquest cap de setmana a la platja


La platja de Tavernes acull aquest cap de setmana tres jornades de festa de la falla La Marina on, a més dels propis actes fallers, inclou el II Concurs Gastronòmic Popular d’Arròs al Forn amb Cigrons i Panses, que tindrà lloc el dia 4 de juny.

L’Ajuntament de Tavernes i l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT) han organitzat diversos actes en la platja de Tavernes al voltant de la falla de la Marina.

Així, ahir divendres dia 2 de juny es plantava el monument de la falla sobre les 19 hores i avui dissabte 3 de juny, hi ha anunciat un concurs de truc a les 10 hores, una batukada a les 7 de la vesprada  i un sopar amb revetla a mitjanit de l’orquestra Àgora al carrer Garbí.

Demà diumenge 4 hi haurà jocs infantils a les 12 hores i a partir de la 1 de migdia començarà el II Concurs Popular d’Arròs de Vigília en la zona Aquàrium i Restaurant Mediterrani.

De vesprada tindrà lloc una cercavila amb la fallera major de Tavernes que eixirà a les 19 hores des del Restaurant San Bernardo. Més tard, a les 20.30 hores, tindrà lloc la crema de la falla La Marina.